Babyspa (altijd privé)

Leeftijd 2 weken tot de eerste verjaardag

Elke babyspa sessie bestaat uit een workshop babymassage en een hydrotherapie sessie

workshop babymassage
3 lege Babyspa baden naast elkaar

Workshop babymassage

Skin-to-skin is reeds belangrijk vanaf de geboorte. Massage is een mooi vervolg op dit 1ste huidcontact, ook papa kan hier wat bonding-time inhalen. Tijdens de workshop gaan wij voor een persoonlijke aanpak en luisteren we naar jullie verhaal. Last van reflux? Constipatie? Krampjes? Wij geven jou bruikbare tips. De massage gebeurt met een olie op basis van ‘worry-free’ ingrediënten.  Heerlijk zacht en veilig voor baby’s fragiele huid.

Baby krijgt van mama massage tijdens de workshop

Hydrotherapie

Met behulp van een drijfring geniet jullie baby, na de massage, van een heerlijke hydrotherapiesessie in onze jacuzzi.

Jullie baby kan vrij en autonoom bewegen in het warme (35°C – 36°C) en chloorvrije bad.

Een baby spa sessie zorgt niet alleen voor ontspanning maar stimuleert ook de longontwikkeling, de maag- en darmwerking, de motorische ontwikkeling, de emotionele ontwikkeling en het zelfvertrouwen van de baby.

Door de spiegel kunnen baby en ouders elkaar van alle kanten bewonderen. Ook de ‘broebeltjes’ en verlichting helpen mee aan de totaalbeleving van het wellnessmoment.

LET OP: Cadeaubonnen moeten niet hieronder worden ingevuld maar pas op het moment dat je echt naar een andere pagina gaat waar je de betaling effectief gaat uitvoeren!

LET OP: Cadeaubonnen moeten niet hier boven worden ingevuld maar pas op het moment dat je echt naar een andere pagina gaat waar je de betaling effectief gaat uitvoeren!