Pretechografie

 2D, 3D/4D

2D Echografie

Een 2D echo is de klassieke zwart-witte echo zoals bij de gynaecoloog. De positie van de baby is hierbij minder van belang aangezien je door structuren kijkt die eventueel voor het gezichtje liggen.  In 2D kunnen foto’s en filmpjes gemaakt worden.
We raden aan om de eerste echo, ter vaststelling van jullie zwangerschap, door een gynaecoloog te laten uitvoeren. Jullie kunnen bij ons terecht vanaf 10 weken zwangerschap tot aan de bevalling. 

2D pretechografie van een baby hoofdje

3D Echografie

Een 3D echo is een echo waarbij we extra dimensies toevoegen aan het beeld. Hierdoor kunnen we de vorm van de baby in levensechte vorm gaan zien. Zo kunnen we op zoek gaan naar gelijkenissen met mama, papa, broer of zus. Een 3D echo is een foto.

Deze echo kan in alle fasen van de zwangerschap, dus vanaf 10 weken. Ideaal moment is tussen 23 weken tot 32 weken. 

Zijn jullie zwanger van een tweeling? Dan raad ik aan om tussen 22 weken en 24 weken langs te komen. 

2D en 3D pretechografie van een babyhoofdje

4D Echografie

Bij een 4D echo worden de stilstaande 2D en/of 3D beelden achter elkaar gezet. Je krijgt dus een 2D/3D video te zien. De baby die gaapt, lacht, snoeten trekt, vruchtwater drinkt of eventjes zijn oogjes opent. Heerlijk om hier nog jarenlang een mooie herinnering aan te hebben.

LET OP: Cadeaubonnen moeten niet hieronder worden ingevuld maar pas op het moment dat je echt naar een andere pagina gaat waar je de betaling effectief gaat uitvoeren!

LET OP: Cadeaubonnen moeten niet hier boven worden ingevuld maar pas op het moment dat je echt naar een andere pagina gaat waar je de betaling effectief gaat uitvoeren!