Over ons

Kim Coene’s Babyspa

Kim Coene

Ik ben Kim Coene, partner van Jeroen en samen met onze drie zoontjes, Senne (mei 2013), Ibe (maart 2016) en Warre (augustus 2018) wonen wij in Roeselare.

Mijn Achtergrond

Toen ik mijn studiekeuze moest maken wist al heel snel dat ik iets wou doen met baby’s of jonge kinderen. Ik koos ervoor om in mijn middelbaar een medische richting te volgen en studeerde af als apotheekassistente. Ik informeerde me voor de studies vroedkunde en verpleging. Aangezien er weinig werkmogelijkheden waren als vroedvrouw, vatte ik de studies voor verpleegkunde aan, met het idee dat ik me dan later zou omscholen tot vroedvrouw. Echter kwam dat er tot op heden nog niet van.
Uiteindelijk behaalde ik mijn banaba in de Spoed- en Intensieve Zorgen en recent voegde ik nog een postgraduaat in de pediatrie en neonatologie aan mijn lijstje toe. Enkele jaren terug behaalde ik eveneens mijn beroepsbekwaamheid Masseur. Ik ben werkzaam in het AZ Sint-Jan te Brugge op de dienst intensieve zorgen .

De Start van eigen zaak

Enkele werkjaren en kindjes later werd de combinatie werk-privé wat moeilijker. Toen ik, na de geboorte van mijn jongste zoontje, een bon voor een baby spa cadeau kreeg vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats.